Платени схеми

green1

Плетена Шал-Яка, як-шал или шалояк...както искате го наречете.

Това е Най-новият Хоби Комплект в работилницата.

Подробна инструкция за яка + висококачествена прежда на фирма“Coаts” в приливащо зелено и пепел от рози за всички плетачи със средни познания в областта на плетенето на 2 игли.За избралите зеленият цвят подарък -керамично копче уникат.

red

Купи сега...

baner sale Ако сте готови да хвърлите палтата, то нашето предложение за плетачите е комплект от прежда и инструкция за цената само на преждата(1 кг) –ПОНЧО с осморки. Налични цветове: сиво, синьо(деним), тъмно синьо и оранж

Купи сега...

shawl4

Един интересен шал, които се плете със средни познания на техниката - плетене на 2 игли.

Подаръка ни за всеки закупил комплекта от прежда и схема е упътване, с което може да си направите 5 различни дрехи от него благодарение на няколко копчета.

Продължение...

dress_tunic_1_resize

Рокля за първата година, туника за вторатаSmile

Такава е идеята за нашата морска  дрешка за момиче. Комбинация от кралско синьо и бяло я прави в  лек морски стил. Подходяща е за момичета от 1 до 2 години.

Туниките са изключително практични дрехи. Те могат да бъдат обличани върху блуза с къс и дълъг ръкав и бавно да умаляват като се комбинират както с клин така и с дънки.

Комплекта, с които може да я оплетете включва бяла и синя прежда 50 % вълна и 50 % акрил и схема на достъпен език с приложени графики. Тя е за плетачи със  средно ниво на познания. В нея освен основните бримки  участват и някой декоративни.

Цена на комплекта-12.99 лв

КУПИ СЕГА...

jaket_stripe_1_resize

Комплекта „Схемата за детската жилетка Райе” е изключително подходящ за жени, които не възнамеряват да се затрупват с прежда заради една малка красива дрешка.

В него има необходимото количество прежда от всеки цвят и схема написана на достъпен език за да се оплете изделието от плетач, които познава основните и допълнителните бримки при плетене на 2 игли.

Преждата е изключително мека и приятна комбинация от вълна и памук.

Само плетач,  които е плел с прежди немско производство знае колко е приятно да се работи с тях и се  е убедил в качеството им след многокатно пране.

Цената на комплекта: схема + прежда=8.99 лв

КУПИ СЕГА....

Банер
Банер
Банер
Банер